

Musli bakaliowe. Zastosowanie: jako dodatek do mleka, jogurtów.
Sposób przygotowania: przed spożyciem poddać krótkiej obróbce cieplnej.
Składniki
płatki owsiane grube*, płatki pszenne*, rodzynki sułtanki*, orzechy nerkowca*, orzechy laskowe*, słonecznik łuskany europejski*, len brązowy*, jagody goji suszone* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Informacja alergenna: produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1668 kJ / 397 kcal
Tłuszcz - 15,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
Węglowodany - 49,6 g
w tym cukry - 17 g
Białko - 11,6 g
Sól - 0,01 g
Przechowywanie
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.