

Nadziewane ręcznie, sztuka po sztuce zielone oliwki Gaea. Każda zawiera łuskany migdał. Kruche i łagodne, są świetnym sposobem na urozmaicenie prostych dań z ryb. Dodają smaku i koloru każdemu posiłkowi. Spróbuj owinąć je w kawałek ciasta na pizzę i zapiec. W ten sposób stworzysz oryginalne, greckie „meze”.
Zastosowanie: Polecamy je do koktajli, przekąsek, sosów, sałat i kanapek. Jako przekąskę zamiast chipsów, krakersów albo paluszków.
Składniki: zielone oliwki 44%, migdały 12%, woda, sól morska, sok cytrynowy.
Wartości odżywcze produktu w 100 g:
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Warunki przechowywania po otwarciu: przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.