

Bezglutenowy, niskobiałkowy zamiennik tradycyjnej bułki tartej. Idealnie sprawdzi się jako główny składnik panierki lub dodatek do wypieków.
INFORMACJE O PRODUKCIE
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: E 464, emulgator E 471. Produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna : 1478 kJ / 350 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g / 0,9 g
Węglowodany / w tym cukry: 73 g / 6,8 g
Białko: 0,6 g
Sól: 2,2 g
Fenyloalanina na 100 g produktu: 31 mg