

Podstawa bezglutenowej kuchni. Chleb kanapkowy od lat cieszy się niesłabnącym uznaniem konsumentów.
Składniki:
Skrobia kukurydziana, woda, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: E 464, emulgator: E 471.
Wartości odżywcze:
W 100 g:
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 0-8°C, spożyć w ciągu 48 h. Aby przywrócić swieżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku.
Ostrzeżenia i pozostałe informacje:
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja alergenna:
Produkt zawiera: pszenicę (skrobia pszenna bezglutenowa).
Produkt może zawierać: jaja, mleko, orzechy, orzeszki ziemne, soję, sezam.