

Wyjątkowo smaczna i bezglutenowa przekąska. Połączenie koziego mleka oraz wykwintnej czekolady okazało się strzałem w dziesiątkę.
Ręcznie Wyrabiane. Nie zawierają tłuszczu palmowego.
Czekolada (31%- cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny ( z soi), E476 : aromat). Masa kakaowa minimum 48 %, cukier, margaryna(oleje i tłuszcze roślinne ( olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory : mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, sólregulator kwasowości- kwas cytrynowy, aromat, syrop glukozowy, mleko kozie w proszku (6,5%), biako jaja, substancja żelująca : agar , aromat, substancja konserwująca : sorbinian potasu, regulator kwasowości, kwas cytrynowy.