

Pudding ryżowy z kokosem to wegańska przekąska na bazie kokosa, zawierająca ryż z dodatkiem kawałków miąższu z młodego kokosa i rafinowanego cukru trzcinowego. Nie zawiera glutenu.
Smaczny na zimno i ciepło. Idealna przekąska w podróży, szkole, pracy. Pożywne i wygodne śniadanie.
Bez laktozy.
Składniki:
Produkt roślinny z kokosa 68% (miąższ z dojrzałego kokosa, woda), kawałki miąższu z młodego kokosa 15%, cukier trzcinowy rafinowany, ryż biały 7%, sól morska, naturalny aromat waniliowy, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Wartości odżywcze:
Sposób przygotowania i przechowywania:
Produkt gotowy do spożycia. Może być przechowywany w temperaturze pokojowej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 6 miesięcy.