

Pudding ryżowy z kokosem i kakao to pudding, w składzie którego, obok kokosowej bazy i ryżu, znajdziemy nutę kakao. Produkt wegański, nie zawiera glutenu.
Smaczny na zimno i ciepło. Idealna przekąska w podróży, szkole, pracy. Pożywne i wygodne śniadanie.
Bez laktozy.
Składniki:
Produkt roślinny z kokosa 68% (miąższ z dojrzałego kokosa, woda), kawałki miąższu z młodego kokosa 15%, cukier trzcinowy rafinowany, ryż biały 7,5%, kakao w proszku 1%, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar.
Wartości odżywcze:
Sposób przygotowania i przechowywania:
Produkt gotowy do spożycia. Może być przechowywany w temperaturze pokojowej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 6 miesięcy.