

Skład: skórka pomarańczowa kandyzowana – 60% (olej kokosowy, cukier rafinowany, aromat bananowy) czekolada belgijska – 38% (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy) mieszanka glazurująca – 1% (syrop glukozowy, naturalny aromat waniliowy), masa kakaowa – minimum 45%.
UWAGA! Niniejszy produkt może zawierać śladowe ilości mleka, zbóż, glutenu, orzechów laskowych, włoskich, pistacjowych, nerkowca, orzechów ziemnych oraz orzechów pekan, jaj i ich produktów pochodnych. Skórka Pomarańczowa w Czekoladzie nie jest przeznaczona dla osób zmagających się z problemem celiakii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna – 1712 kJ / 409 kcal;
Tłuszcz – 13,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g;
Węglowodany – 67,0 g, w tym cukry: 60,0 g;
Błonnik – 6 g;
Białko – 2,6 g;
Sól – 0,03 g.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Skórka Pomarańczowa w Czekoladzie to doskonała w smaku przekąską, po którą możesz sięgać zawsze wtedy, gdy masz na to ochotę. Ten wyrafinowany smakołyk doskonale łączy się ze smakiem Twojej ulubionej kawy lub herbaty. Skórka Pomarańczowa w czekoladzie belgijskiej idealnie sprawdza się także w towarzystwie wina deserowego.