

Nie ma to jak aromat gorącej, domowej zupy wypełniający cały dom. Babcia Zosia codziennie serwuje ją swoim wnuczętom na obiad. Dla wszystkich zabieganych fanów domowych smaków przygotowała kompozycje suszonych warzyw, przypraw i zbóż, które wystarczy wsypać do wody i gotować przez 20 minut. Pomidorowa, krupnik, grzybowa, a może grochowa? Znajdź ulubiony smak z dzieciństwa wśród serii tradycyjnych zup Babci Zosi.
Lekka, warzywna zupa to prawdziwy klasyk. W wersji Babci Zosi. W składzie znajdziesz wyłącznie naturalne składniki: suszone warzywa i przyprawy, których w kuchni używa każda kochająca babcia. Zawartość opakowania wystarczy wsypać do wody i gotować przez 20 minut, aby móc cieszyć się smakiem tradycyjnej, domowej zupy jarzynowej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość obu torebek wsyp do 1 litra zimnej wody. Mieszaj od czasu do czasu i doprowadź do wrzenia.
2. Zamieszaj i doprowadź do wrzenia. Dodaj łyżkę oleju lub masła.
3. Gotuj na małym ogniu 20 minut.
RADA BABCI ZOSI
Zupę jarzynową lubię podawać ze śmietaną i pokruszonym serem feta.
Opis