

Czy można jednocześnie poczuć orzeźwienie, zrelaksowanie i wzmocnienie? Wystarczy zapytać Laurenta, który z myślą o takim połączeniu stworzył limitowaną edycję kombuchy z rabarbarem. Żywe kultury bakterii wspierają odporność. Zielona herbata jest bogata w antyoksydanty i minerały. A rabarbar? To prawdziwa bomba witaminowa!
Posmakuj soczystego życia! Otwórz butelkę i poczuj wyrazistość rabarbaru, który gwarantuje przyjemne orzeźwienie i moc energii. Odnajdziesz w tym smaku dokładnie to, czego pragniesz. Na zdrowie!
Warzę ją z najlepszych składników.
Dla siebie. Dla Ciebie.
Kombucha by Laurent Żywa Kultura.
Z organicznych składników, wegańska, bezglutenowa, bez konserwantów i barwników. O niskiej zawartości kalorii. Może zawierać do 0,5% alkoholu. W wyniku naturalnej fermentacji jej smak może się nieznacznie różnić. Zawiera naturalny osad. Pij schłodzoną.
Skład: filtrowana woda, organiczna herbata oolong, organiczna zielona herbata sencha, organiczny cukier trzcinowy, tłoczony na zimno sok imbirowy, sok z cytryny tłoczony na zimno, żywe kultury bakterii. Musująca.
Wartości odżywcze w 100ml:
Wartość energetyczna 15,2 kcal
Tłuszcz ( w tym tłuszcze nasycone) < 0,1 g
Węglowodany 4 g (w tym cukry 3,9 g)
Laurent de Bremaeker: Kombucha z imbirem to wulkan energii. Ten niezwykły korzeń ma lecznicze właściwości: łagodzi objawy zmęczenia, oczyszcza drogi oddechowe, a nawet uśmierza ból. Do tej kombuchy dodałem dużo imbiru – z pewnością zaraz to poczujesz.
Otwórz butelkę! Obudź przyjazne bakterie i drożdże. Twoje ciało i umysł poczują energię prawdziwej kombuchy. Probiotyki, aminokwasy i antyoksydanty – w tym magicznym płynie jest cała masa zdrowi.
Białko 0,1 g
Sól < 0,02 g
Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. Przechowywać w lodówce.
Opis