

Mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia pszenna bezglutenowa, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, przyprawa: kurkuma (0,06%).
GOTOWY WŁOSKI SPÓD DO PIZZY. Przygotowany z wysokiej jakości składników.
Produkt BEZ GLUTENU. ODPOWIEDNI DLA WEGAN.
Wystarczy tylko 10 minut aby cieszyć się smakiem ulubionej pizzy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, woda, mąka ryżowa, olej słonecznikowy, cukier, błonnik roślinny (psyllium, tapioka), dekstroza, drożdże, sól, substancje zagęszczające: E466, guma ksantanowa; substancje spulchniające: pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu; substancje konserwujące: sorbinian potasu.
Produkt może zawierać: jaja, mleko, orzechy, orzeszki ziemne, soję, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU
Wartość energetyczna
927 kJ / 218 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany / w tym cukry:
Błonnik
Białko:
Sól:
0,8 g / 0,1 g
51 g / <0,5 g
2,8 g
1,5 g
2,6 g
Termin przydatności do spożycia: 6 m-cy
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis