

Włoskie bezglutenowe danie gotowe, włoski przepis i składniki. Risotto z grzybami, które przygotujesz w tylko w 90 sekund. Idealny produkt na szybki i zdrowy, bezglutenowy posiłek w domu, pracy lub na wyjeździe. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcji, produkt nie wymaga przechowywania w lodówce, idealnie nadaje się do TWOJEJ bezglutenowej spiżarni! Możesz sięgnąć po pyszne włoskie risotto, zawsze kiedy masz na to ochotę.
PRODUKT: BEZGLUTENOWY, BEZ SZTUCZNYCH AROMATÓW I BARWNIKÓW, BEZ KONSERWANTÓW
SMACZNY POSIŁEK - porcja 300g to tylko 486 kcal
Składniki: ryż 35%, beszamel [woda, masło (z mleka), mąka ryżowa, sól, aromaty (seler)], pieczarki 15%, olej słonecznikowy, aromaty (mleko), suszone grzyby 0,8%, sól, przyprawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna
678 kJ / 162 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany / w tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
7 g / 2,3 g
22 g / 0,3 g
0,8 g
2,3 g
0,05 g
DANIE GOTOWE PRZYGOTUJESZ JUŻ W 90 SEKUND.
KUCHENKA MIKROFALOWA: przetnij folię ochronną pozostawiając jedną krawędź przymocowaną, otwórz torebkę i polej ryż sosem, nie mieszaj. Umieść opakowanie w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj 90 sekund w 900 WAT (średnio wysoka moc). Czas może być inny w zależności od mocy kuchenki mikrofalowej. Po podgrzaniu dokładnie wymieszaj.
PATELNIA: ryż i zawartość saszetki z sosem przełóż na patelnie, podgrzewaj na małym ogniu przez 2-3 minuty. Dokładnie wymieszaj, w razie potrzeby dodaj wodę.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Produkt do przechowywania w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
SMACZNEGO!
Opis