- Out-of-Stock

Włoskie bezglutenowe kremowe risotto, przygotowane z włoskich składników i na bazie włoskiego przepisu. Bezglutenowe danie gotowe, które przygotujesz tylko w 90 sekund. Idealny produkt na szybki i zdrowy posiłek w domu, pracy lub na wycieczce. Dzięki nowoczesnemu procesowi produkcji, produkt nie wymaga przechowywania w lodówce, idealnie nadaje się do TWOJEJ spiżarni! Możesz sięgnąć po pyszne włoskie bezglutenowe danie, zawsze kiedy masz na to ochotę.
PRODUKT: BEZGLUTENOWY, BEZ SZTUCZNYCH AROMATÓW I BARWNIKÓW, BEZ KONSERWANTÓW
SMACZNY POSIŁEK - porcja 300g to tylko 534 kcal
Składniki: woda, ryż 32%, mleko 17%, masło (z mleka 4,5%), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, aromaty (mleko), sól, zioła aromatyczne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU
Wartość energetyczna
745 kJ / 178 kcal
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany / w tym cukry:
Błonnik:
Białko:
Sól:
7 g / 3,0 g
24 g / 2,2 g
0,6 g
3,3 g
0,6 g
DANIE GOTOWE PRZYGOTUJESZ JUŻ W 90 SEKUND.
KUCHENKA MIKROFALOWA: przetnij folię ochronną pozostawiając jedną krawędź przymocowaną, otwórz torebkę i polej ryż sosem, nie mieszaj. Umieść opakowanie w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj 90 sekund w 900 WAT (średnio wysoka moc). Czas może być inny w zależności od mocy kuchenki mikrofalowej. Po podgrzaniu dokładnie wymieszaj.
PATELNIA: ryż i zawartość saszetki z sosem przełóż na patelnie, podgrzewaj na małym ogniu przez 2-3 minuty. Dokładnie wymieszaj, w razie potrzeby dodaj wodę.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Produkt do przechowywania w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
SMACZNEGO!
Opis