

Zaczęło się od świątecznych Klusek z makiem i Łazanek z kapustą i grzybami. Później z miłości Babci Zosi do makaronów powstała seria w 100% roślinnych makaronów z dodatkiem sezonowych warzyw, które znaleźć można w przydomowym ogródku. Świderki w czterech wersjach smakowych to pomysł na szybkie w przygotowaniu, dobrze skomponowane, naturalne danie na każdą okazję.
Pyszna kompozycja roślinnego makaronu, szpinaku, pomidorów i aromatycznych przypraw w gęstym sosie gotowa w zaledwie 10 minut. Makarony Babci Zosi to doskonała propozycja na zdrowy, sycący posiłek, gdy nie ma się czasu lub ochoty przygotowywać dania od podstaw. Sprawdzą się także z dodatkiem ulubionych składników: sera, warzyw lub mięsa. Zawartość opakowania wystarczy na dwie pełne porcja.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
PROPOZYCJA PODANIA
Ugotuj makaron według przepisu na opakowaniu. Umyj 50 g świeżego szpinaku, usuń twarde łodyżki. Ugotowany makaron wymieszaj ze szpinakiem i posyp parmezanem. Smacznego!
Opis